Transparant
Vrijblijvend advies
Garantie
Jong team
Persoonlijk advies

De zonnepanelen van Solar Service Holland

Voordat u zonnepanelen aanschaft, is het wel belangrijk om te weten wat uw jaarverbruik is en of uw dak geschikt is. Op die manier kunnen wij exact berekenen hoeveel panelen er bij uw verbruik passen.

Bij Holland Solar Service komen we graag bij u langs zodat we u een passend advies en een scherpe offerte kunnen aanbieden. Op die manier weet u ook wie er komt installeren, waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabelroute richting uw meterkast loopt. Op die manier weet u exact wat er bij komt kijken als u overgaat tot het kopen van de zonnepanelen. Uiteraard zorgt Holland Solar Service voor een vakkundige installatie en goede service.

Hoe werken zonnepanelen?

1. Zonnepanelen

De zonnepanelen zetten de straling van de zon om in groene energie. Deze energie wordt naar een omvormer gestuurd zodat het gebruikt kan worden

2. Omvormer

De omvormer transformeert de energie van de zonnepanelen naar bruikbare stroom en verzamelt data over uw opbrengst.

3. Energie

De stroom die geproduceerd wordt kan nu door alle apparaten in en rondom uw huis of bedrijf gebruikt worden. Van de keuken tot de slaapkamer, alles is voorzien.

Stappenplan

In drie stappen naar succes

In 3 stappen succesvol besparen met zonnepanelen.

Stap 1

Opstart traject

Samen gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen. We maken een afspraak, bekijken de woning en nemen de mogelijkheden door. Hierop ontvangt u een passende vrijblijvende offerte.

Stap 2

Zonnepanelen montage

Onze specialisten installeren de omvormer, maken de dak doorvoer en monteren andere componenten. De omvormer koppelen we aan uw meterkast welke wij aansluiten op uw panelen. Ook installeren wij een app zodat u goed kunt zien wat u bespaart.

Holland Solar Service biedt u goede garanties voor de producten en diensten die wij leveren.De te bieden garanties kunnen verschillen per  merk. De exacte garanties zullen netjes in de offerte vermeld staan. Over het algemeen zit er op een zonnepaneel 10 jaar, omvormer 10 jaar, op de arbeid 2 jaar en het bevestiging materiaal 20 jaar garantie.

Zonnepanelen installateur

Betrouwbare partner

Zonnepanelen kopen heeft veel voordelen. De zon komt gratis op, raakt niet uitgeput en geeft schone energie. Door eenmalig zonnepanelen aan te schaffen maakt u slim gebruik van al deze voordelen. Op die manier kunt u jaarlijks tot wel honderden euro’s besparen op uw energierekening en draagt u uw steentje bij aan een schoner en beter milieu. Zo geeft de zon u een nog beter gevoel.

Zonnepanelen

Onze krachtige zonnepanelen

Bij Holland Solar Service  zien wij het belang van het gebruik van hoogwaardige producten, door het gebruik van uitsluitend kwaliteitsproducten kunnen wij u goede garantie bieden op het totale systreem.

Wij gebruiken zonnepanelen van gerenommeerde merken zoals LG, AEG, Canadian Solar, Jinko, en JA Solar. Naast de beste zonnepanelen voorzien wij uw systeem van de beste en betrouwbaarste omvormers van merken zoals SolarEdge, SMA, Solax en Growatt.