Transparant
Vrijblijvend advies
Garantie
Jong team
Zekerheden

De zekerheden bij Solar Service Holland

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als ondernemer waarvan enkele jaren als PV-installateur. Liepen we bij grote collectieve opdrachtgevers steeds tegen dezelfde problemen op locatie aan. Problemen die makkelijk getackeld konden worden indien er iemand vooraf op locatie was geweest. Na de zoveelste keer hebben we de knoop doorgehakt en zijn we voor ons zelf begonnen. Wij komen bij u langs en kunnen zo problemen en verrassingen voorkomen. Op die manier kunnen wij goed ons werk doen, bent u tevreden en dan zijn wij blij. Wij hebben niet de ambitie om groot te worden en blijven juist klein zodat onze klanten en installateurs niet een “nummertje” zijn en we iedereen dezelfde kwaliteit kunnen garanderen zonder meerwerkrekeningen achteraf.

Bespaar partner

Hoeveel u kunt besparen op uw rekening is afhankelijk van uw verbruik, het aantal panelen dat u kwijt kunt en de ligging van uw woning. Maar met een installatie van 8 a 10 panelen bespaart u al snel  tot wel €500,- per jaar. De panelen hebben ongeveer een looptijd van 25 jaar dus dit kan al oplopen tot €12.500,- Met zonnepanelen kunt u flink besparen en heeft u meer rendement dan op uw spaarrekening.

Persoonlijke aanpak

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Op die manier kunnen wij u een nette offerte bieden zonder kleine lettertjes en vervelende verrassingen achteraf. Door rekening te houden met uw verbruik, ligging van uw dak en de verschillende systemen op de markt. Kunnen wij het beste pakket voor u samenstellen zodat u het maximale rendement behaalt. 

Stappenplan

In drie stappen besparen

In 3 stappen succesvol besparen met zonnepanelen.

Stap 1

Opstart traject

Samen kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. We maken een afspraak, bespreken met u de mogelijkheden. Hierop ontvangt u een passende vrijblijvende offerte.

Stap 2

Zonnepanelen montage

Op afspraak komen onze specialisten bij u langs. Die installeren uw zonnestroom systeem en sluiten deze aan in uw meterkast. Vervolgens wordt er een account voor u aangemaakt zodat u via de app de opbrengst uit kunt lezen.

Solar Service Holland gebruikt uitsluitend de beste kwaliteitsproducten die er zijn. Hierdoor kunnen wij u lange garanties bieden op onze producten en de diensten die wij leveren.

De te bieden garanties kunnen verschillen per merk. De exacte garanties zullen op de offerte vermeldt staan. Om u alvast een globale richtlijn te geven zit er op:
De panelen 12 jaar garantie
De omvormer 12 jaar garantie
De bevestiging materialen 20 jaar garantie

Zonnepanelen

Onze krachtige zonnepanelen

Bij Solar Service Holland  zien wij het belang van het gebruik van hoogwaardige producten, door het gebruik van uitsluitend kwaliteitsproducten kunnen wij u goede garanties bieden op het totale systeem.

Wij gebruiken zonnepanelen van gerenommeerde merken zoals LG, AEG, Canadian Solar, Jinko, en JA Solar. Naast de beste zonnepanelen voorzien wij uw systeem van de beste en betrouwbaarste omvormers van merken zoals SolarEdge, SMA, Solax en Growatt.